X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Cum Alla Pugaciova a vrut să-și numească copiii

22 dec. 2013,, 12:44   Showbiz
9806 0

Sîmbătă, 21 decembrie, în emisiunea "Noi senzații rusești", la postul NTV, a continuat mărturisirea Allei Pugaciova și a lui Maxim Galkin, care au spus adevărul despre misterul nașterii gemenilor Garry și Liza. În special, ei au povestit ce nume intenționau să dea inițial copiilor lor.

Inițial s-au gîndit la varianta Ivan și Maria. Artistul și-a susținut soția și cuplul a decis să rămînă la aceste nume. Dar apoi primadona a fost cuprinsă de îndoieli și a decis să o numească pe fetiță Mona (o aluzie la Mona Lisa), iar pe băiat Egor. Ca urmare, îl au pe Garry (o variantă a numelui Egor) și Elizaveta (de asemenea, are similitudini cu Mona Lisa), care s-a născut în ziua Sf. Elizaveta.

Cu o săptămînă în urmă, în aceeași emisiune Rusia a văzut pentru prima dată copiii faimosului cuplu. Alla Pugaciova a recunoscut că ea însuși ar fi putut să dea naștere copiilor, dar doctorii au sfătuit-o să nu facă acest lucru. În general, vestea nașterii gemenilor cuplului Pugaciova și Galkin a provocat rezonanță în societate. Șefa Comitetului pentru problemele familiei, femeilor și copiilor a Dumei de Stat, Elena Mizulina, chiar a propus ca practica mamelor surogat să fie interzisă în Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?