X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

La Moscova a venit proprietarul misterioasei aeronave cu 20 de miliarde de euro

20 dec. 2013,, 10:40   Externe
11678 0
Foto: topnews.ru
Amintim că în 2007 la aeroportul Șeremetievo din Moscova forțele de ordine din Rusia au reținut 20 de miliarde de euro. Stăpînul averii nu poate fi găsit pînă acum.

Acum, la Moscova a sosit miliardarul iranian Parviz Najafabadi Farahani, care s-a declarat proprietarul banilor misterioși. Potrivit publicației "Komsomolskaia Pravda" anume reprezentanții săi au plătit anterior sume considerabile pentru depozitarea miliardelor de euro la "Cargo - Șeremetievo" și depozitul special. Aceleași persoane au încercat să ridice banii, dar serviciile de securitate ruse au cerut prezența personală a proprietarului averii.

În capitala Rusiei iranianul s-a întîlnit deja cu avocații, care l-au asigurat că îl pot ajuta să preia încărcătura prețioasă.

Avocații intenționează să soluționeze problema restituirii celor 20 de miliarde deja către Revelion: în caz de necesitate iranianul este dispus să dea o parte din bani Rusiei.

Despre Parviz Najafabadi Farahani se știe că este o persoană foarte bogată și respectată în Iran. Miliardarul desfășoară în mod activ afaceri în Emiratele Arabe Unite. Potrivit specialiștilor, "el s-a ocupat nu numai de cumpărarea și revînzarea bunurilor și terenurilor în Emiratele Arabe Unite, dar, de asemenea, de lucrări de explorare și găsind petrol și alte minerale, vindea terenurile la prețuri exorbitante".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?