X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Peimierul britanic vrea să profite de fotografia de la funeraliile lui Nelson Mandela (FOTO)

17 dec. 2013,, 02:27   Showbiz
6045 2
Fot: topnews.ru
Premierul britanic, David Cameron, încearcă să convingă șeful guvernului danez Helen Thorning-Schmitt să păstreze fotografia scandaloasă, care a făcut-o pe un smartphone în timpul funeraliilor lui Nelson Mandela, potrivit ziarului britanic The Sunday Times.

Într-o conversație privată cu colega sa, Cameron a sugerat că imaginea, în cazul în care ar fi fost pusă în vînzare, poate aduce o sumă substanțială. Iar veniturile el propune să fie transferate uneia dintre organizațiile caritabile. Prim-ministrul britanic, de asemenea, a spus că a fost de acord să se fotografieze cu colegii din politețe.

Amintim că la funeraliile lui Nelson Mandela, președintele american, Barack Obama, prim-ministrul britanic, David Cameron, și premierul danez, Helle Thorning-Schimdt, au fost surprinși în cîteva poze controversate, relatează The Telegraph.

Barack Obama, David Cameron și Helle Thorning-Schimdt au fost fotografiați de ziariști într-o postură destul de jovială, în timp ce făceau împreună o poză de tip ”selfie” cu un smart phone. Părerile sunt împărțite în ceea ce privește această poză a celor trei lideri: unii consideră că această atitudine nu are neapărat conotații negative, în timp ce alții cred că este important ca la înmormîntarea unei personalități importante să păstrezi o atitudine sobră.

Presa străină speculează asupra faptului că Prima Doamnă a Americii pare să nu vadă partea pozitivă și amuzantă în fotografia soțului său alături de primul ministru britanic, David Cameron, și de premierul danez, Helle Thorning-Schimdt, fiind surprinsă cu o expresie foarte serioasă în timpul acestei scene joviale. În aceste fotografii, Prima Doamnă privește înainte, sobră, cu mîinile strînse pe lîngă corp, în timp ce soțul său întreține o conversație cu cei doi lideri europeni la înmormîntarea lui Nelson Mandela din Johannesburg. O altă fotografie o surprinde cu aceeași expresie serioasă în timp ce Obama îi spune o glumă lui Thorning-Schimdt și o bate ușor pe umăr.

lterior, soții Obama par să fi schimbat locurile, Prima Doamnă separîndu-i pe soțul ei și pe premierul Danemarcei. Glumele par să se fi oprit, doamna Obama stînd ușor cu spatele la Helle Thorning Schimdt, iar Barack Obama privește înainte. Între timp, liderul scandinav privește în jos, probabil la telefonul său.

Gesturile preşedintelui american au stîrnit o serie de reacţii negative în Statele Unite. Publicaţia britanică Daily Mail nu a ezitat să afirme că preşedintele SUA a flirtat cu premierul Danemarcei la ceremonia pentru omagierea lui Mandela.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?