X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Gestul ZGîRCIT la care a recurs regina Marii Britanii

13 dec. 2013,, 19:30   Externe
4640 0
Foto: facebook.com
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost atît de furioasă că ofiţerii poliţiei regale mănîncă alune din bolurile lăsate pe coridoarele Palatului Buckingham încît a desenat linii pe pereţii vaselor pentru a-i prinde, potrivit reporterului acreditat la Casa Regală al fostului tabloid News of the World, relatează joi Reuters.

În e-mail-uri citite în cadrul procesului jurnaliştilor de la fostul tabloid News of the World acuzaţi că au interceptat ilegal apeluri telefonice, reporterul acreditat la Casa Regală, Clive Goodman, vorbeşte despre o notă trimisă tuturor ofiţerilor poliţiei regale în care li se spune "să-şi ţină degetele lipicioase afară" din bolurile cu alune ale reginei, potrivit Agerpres.

Provocînd rîsete în sală, judecătorul John Sanders a spus juraţilor că acuzaţiile sînt "nefondate". Într-un e-mail scris de Goodman şi adresat editorului Andy Coulson se arăta că "regina este furioasă pentru că poliţiştii fură din bolurile cu alune şi snackuri lăsate pentru ea pe coridoarele Palatului Buckingham".

Potrivit reporterului, angajaţii lasă boluri cu alune caju, migdale şi alte snackuri uscate în întreg Palatul Buckingham pentru suverana în vîrstă de 87 de ani.

"Problema este că poliţia care patrulează mănîncă mult. Regina este atît de exasperată încît a început să deseneze linii pe boluri ca să vadă unde scade nivelul" de alune, scrie Goodman.

E-mail-urile în cauză au fost citite în cadrul procesului în care opt persoane, inclusiv foştii editori ai tabloidului News of the World Rebekah Brooks şi Andy Coulson, sînt acuzate că au interceptat ilegal apelurile telefonice ale mai multor personalităţi. Toţi cei opt inculpaţi neagă acuzaţiile. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?