Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Meciuri de infarct în ultima etapă a Ligii Campionilor

12 dec. 2013,, 13:05   Sport
3834 0
Foto: noi.md
Napoli a devenit prima echipă din istorie care nu a reușit calificarea în optimile de finală a Ligii Campionilor cu 12 puncte acumulate.

Arsenal a pierdut cu Napoli, 0-2, dar s-a calificat în optimile Ligii Campionilor. Deşi la finalul meciului s-au găsit la egalitate de puncte cu Arsenal, italienii mai aveau nevoie de un gol pentru a o însoţi pe Dortmund în faza următoare.

Echipa lui Arsene Wenger este lider în Premier League, acolo unde francezul pare, în sfîrşit, că a găsit reţeta cîştigătoare, însă a avut o grupă complicată în Liga Campionilor. Englezii au fost nevoiţi să aştepte ultimul meci pentru a atinge pentru a 14-a oară consecutiv faza optimilor.

Zenit a pierdut la scor în faţa Austriei, scor 1-4, dar s-a calificat în optimile Ligii, fiind ajutată de Atletico. Una dintre liderele campionatului Spaniei a dispus cu 2-0 de Porto, care merge deja în Liga Europei. Kerjakov a marcat singurul gol al lui Zenit la Viena pentru 1-0, atacantul înscriind din pasa lui Hulk.

AC Milan a rămas unica echipă din Italia în competiție.

Astfel, în următoarea fază competițională a Ligii Campionilor s-au calificat echipele:

Manchester United, Bayer Leverkusen, Real Madrid, Galatasaray Istanbul, Paris SG, Olympiacos Piraeus, Bayern Munchen, Manchester City, Chelsea Londra, Shalke, Borussia Dortmund, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Zenit Sankt Petersburg, Barcelona, AC Milan.

În Liga Europei, din grupele Ligii Campionilor vor merge Șahtior Donețk, Ajax, Juventus Torino, Benfica Lisabona, Victoria Plzen, FC Basel, Napoli, FC Porto.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?