Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4010

Omul de afaceri Alexandr Bilinkis a devenit consul onorific al Mexicului în R. Moldova

10 dec. 2013,, 15:25   Societate
11378 0
Foto: profit.md
Renumitul om de afaceri Alexandr Bilinkis a devenit consul onorific al Mexicului în Republica Moldova. Ceremonia de inaugurare a Consulatului onorific va avea loc joi, pe data de 12 decembrie, la Chișinău.

Potrivit agenţiei "Infotag", cu referire la un comunicat de presă al consulatului, scopul deschiderii acestuia este intensificarea cooperării dintre cele două țări în diverse domenii.

"Consulatul va facilita interacțiunea dintre cele două țări în domeniile economic, cultural și științific. Republica Moldova este interesată de experiența Mexicului în sectorul agricol, energetic, transporturi și comerț", se menţionează în acest comunicat.

Activitatea consulatului onorific în Republica Moldova vizează îmbunătățirea relațiilor bilaterale ale mediului de afaceri și consolidarea cooperării reciproc avantajoase.

Într-un interviu acordat agenţiei "Infotag" Alexandr Bilinkis a declarat că consulatul onorific va depune eforturi pentru stabilirea regimului fără vize între Republica Moldova și Mexic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?