Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Ce așteaptă moldovenii de la anul 2014 (VIDEO)

9 dec. 2013,, 17:14   Societate
5309 0
Foto: noi.md
Un sondaj realizat de NOI.md pe străzile Chișinăului arată că majoritatea cetățenilor se arată dezamăgiți de rezultatele obținute de actuala guvernare pe durata anului curent. Cu toate acestea, fiecare dintre cei intervievați speră că anul 2014 va fi unul cu mult mai productiv.

Oamenii spun că foarte multe semne de întrebare trezesc încă problemele legate de migrația forței de muncă peste hotare, șomaj, corupție, salarii și pensii mici, prețurile mari, facturile exagerate și altele. „N-am avut nimic bun, aproape totul este stopat”, a spus un locuitor al capitalei.

Totuși, majoritatea persoanelor se arătă optimiste și așteaptă de la 2014 schimbări majore în primul rînd în medicină și educație. „Sînt optimist și aștept rezultate mai bune în economie, infrastructură, medicină, sănătate etc. Sperăm la un nivel de viață mai bun”, a mărturisit un alt chișinăuian.

Amintim că un studiu lansat în noiembrie curent de către Institutul de Marketing și Sondaje IMAS-INC Chișinău arată că marea majoritatea a celor chestionați, adică 48%, susțin că 2013 a fost un an nici rău, dar nici bun. Totodată, 15% din intervievați au menționat că a fost un an bun, iar 36 – un an rău.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?