X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Doi tineri, prinși în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera

9 dec. 2013,, 15:20   Societate
2989 0
Foto: border.gov.md
Doi cetățeni ruși au fost prinși la frontiera moldo-română în timp ce încercau să treacă în mod fraudulos hotarul. Tinerii au fost observați pe direcţia localităţilor Văleni-Frumușița, anunță Poliția de Frontieră.

Cei doi au fost reținuți la numai 80 de metri de la hotarul moldo-român de către inspectorii de frontieră ai Sectorului Brînza, în urma schimbului de informații cu ofițerii de investigații speciale. Tinerii, ambii în vîrstă de 26 de ani, aveau asupra lor acte de identitate interne, un cort și saci de dormit. Ei au declarat polițiștilor că se aflau în zona de frontieră în scop turistic, ulterior însă au recunoscut că intenționau să ajungă în una dintre țările Uniunii Europene.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe marginea acestui caz. Menționăm că pe parcursul săptămînii trecute, angajaţii Poliției de Frontieră au depistat şi reţinut 123 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, dintre care nouă pentru trecerea frauduloasă sau tentativă de trecere ilegală a frontierei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?