Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Liberal-reformatorii i-au pregătit o surpriză lui Ghimpu

6 dec. 2013,, 14:16   Politică
6069 2
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a fost exclus din delegația Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a NATO. Un proiect de lege elaborat de liberal-reformatori a fost votat astăzi în Parlament, transmite NOI.md. Potrivit proiectului, în locul lui Mihai Ghimpu a fost numit deputatul Vadim Vacarciu.

Proiectul a stîrnit nemulțumirea liberalilor, care i-au acuzat pe liberal-reformatori că vor cu orice preț distrugerea Partidului Liberal.

Deputatul Gheorghe Brega, care a ținut un discurs de la tribuna Parlamentului, a spus: „E greu de înțeles ce doresc domnii aceștia. Am înțeles că vor distrugerea PL. Numai o ființă care consumă ghindă poate să aibă o piele pe obraz atît de groasă. V-ați supărat cînd v-am spus „boschetari politici”, dar acum vreau să va întreb, oare nu sînteți boschetari, căci nu aveți nici sediu, dar nici ca partid nu sînteți înregistrați?”.

La rîndul său, Ion Hadârcă, liderul grupului liberal-reformatorilor, a replicat: „Domnul Brega este medic, dar vreau să-i recomand să fie atent, să nu se înece cu propria fiere.”

Un discurs de la tribuna Parlamentului a ținut și Mihai Ghimpu, care a spus că, deși este exclus din această delegație, asta demonstrează că în calitatea sa de deputat și-a îndeplinit bine datoria. „Este ultima lor mișcare prin care încearcă să-mi închidă gura”, a spus Mihai Ghimpu.

Astăzi cele două grupuri de deputați au mai avut un incident în timpul ședinței Parlamentului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?