X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Evgheni Grișkoveț va prezenta la Chișinău un nou monospectacol ©

6 dec. 2013,, 09:40   Showbiz
5315 0

Dramaturgul, regizorul și actorul Evgheni Grișkoveț va evolua pe 23 decembrie la Chișinău cu noul monospectacol ”Proșceanie s bumagoi” (Adio, hîrtie).

Acesta este dedicat despărțirii omenirii de hîrtie, evocînd plecarea din viața umană a cărților tipărite, ziarelor, hărților, scrisorilor, senzațiilor și emoțiilor asociate cu acestea.

Vom vedea un subiect nou, dar, în același timp, cunoscut fiecăruia. Toată lumea observă că hîrtia pleacă din viețile noastre, oferind locul smartphone-urilor, readerilor și altor dispozitive electronice, iar odată cu ea se duce nu numai obiceiul de a citi cărți tipărite, dar ceva mai mult. Ceva care începe cu lucruri foarte mici, dispărute pentru totdeauna, ca sugativa, care acum treizeci de ani se găsea în caietele școlare.

Aceasta este deja a treia vizită a actorului la Chișinău. Prima a avut loc în 2010, cînd a prezentat piesa ”Kak ia siel sobaku” (Cum am mîncat un cîine), al doilea – în 2012 cu monospectacolul ”Odnovremenno” (Concomitent). De atunci actorul își are aici publicul său fidel.


Spectacolul va avea loc la Teatrul de Operă și Balet ”Maria Bieșu” pe 23 decembrie 2013, cu începere de la ora 19:00. Prețul biletelor variază între 250 și 1000 de lei. Acestea pot fi rezervate apelînd numărul de telefon 069 202 502.

Datorită partenerilor proiectului – Andy’s pizza, OM, Meat House, Metalica Zuev – prețurile biletelor pentru acest eveniment au rămas aceleași ca și pentru spectacolele anterioare.

"Bis-Concert" este singura companie din Moldova dotată cu o bază tehnică vastă, necesară pentru activități de orice complexitate desfășurate în aer liber, dar și în încăperi închise.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?