X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Vladimir Jirinovski: Ciocnirile de la Kiev sînt o provocare a Occidentului

2 dec. 2013,, 04:19   Externe
6257 7
Foto: mir24.tv
Liderul LDPR a comentat la postul TV LifeNews ciocnirile protestatarilor cu miliția, care au avut loc la 1 decembrie, în capitala Ucrainei.

- Nu este voința poporului – aceasta este o provocare de la Bruxelles, care a fost pregătită demult. Din Occident în Ucraina au fost aduse arme, droguri, dolari contrafăcuți și au fost pregătiți militanți. Avînd în vedere că o parte a tinerilor a dorit semnarea Acordului cu UE, nemulțumirea generală a servit drept dopaj, - a declarat Vladimir Jirinovski. – Ei au început acțiunea planificată de înlocuire a guvernului Azarov și de demitere a lui Ianukovici.

Liderul LDPR consideră că acțiunea planificată va duce doar la introducerea stării de urgență și înfrîngerea protestatarilor.

- Aceasta va duce doar la introducerea de trupe, interzicerea celor trei partide de opoziție, a căror lideri vor fi arestați, - a subliniat el. – Provocarea se va încheia cu înfrîngerea forțelor occidentale. Coloana a cincea, care operează în Ucraina încă din vremurile lui Iușcenko va pierde din nou.

Jirinovski nu a ezitat să-i numească pe cei care, în opinia sa, au de profitat cel mai mult de pe urma tulburărilor în masă din Ucraina.

- Comisia Europeană stă în spatele acestor evenimente! Guvernul Comisiei Europene! Uniunea Europeană dorește să extindă piața de desfacere pentru produsele sale de nimic, - a spus politicianul. – Deaceea vor să atragă Ucraina, să-și vîndă produsele, să obțină forță de muncă ieftină. Ei au nevoie de o gunoiște în persoana Ucrainei!

Potrivit lui, nu e mare lucru să aduni un număr atît de mare de protestatari, căci în stradă a ieșit tineretul mereu activ.

- Acolo sînt mulți tineri, ea iubesc revolta și revoluția. Sînt jefuitori care așteaptă să strice, să spargă magazinele, sînt luptători pentru libertate. Dar nimic bun din această idee nu va ieși. Ianukovici va restabili ordinea, – a concluzionat Jirinovski. – La noapte vor fi luate toate măsurile necesare pentru a opri dezmățul și rebeliunea ilegală împotriva guvernului și președintelui Ucrainei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?