Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Experți: Vizita lui Băsescu la Chișinău este ”foaie verde”

29 noi. 2013,, 13:15   Societate
3381 2
Foto: noi.md
Surse guvernamentale de la Chișinău susțin că astăzi sosește într-o vizită privată în Republica Moldova președintele României, Traian Băsescu. Unii experți au opinat pentru NOI.md că oficialul român vine la Chișinău pentru a-și lustrui imaginea pe final de mandat.

Ex-viceministrul de externe Valeriu Ostalep a menționat că această vizită nu are nicio relevanță. ”Această vizită este foaie verde din punct de vedere economic și politic. Vin la Chișinău doar ca să se distreze la diferite sărbători. Băsescu este un politician consumat în România și încearcă să găsească colac de salvare în Republica Moldova”, a precizat fostul viceministru.

Analistul politic Bogdan Țîrdea a opinat în context că Traian Băsescu vine la Chișinău pentru a-și ridica ratingul. ”Băsescu își pregătește viitorul politic. În România acest politician a obținut un eșec lamentabil, inclusiv din cauza unor acte de corupție. El vine la Chișinău pentru a analiza ideea de alipire la PL sau altă formațiune naționalistă”, a specificat Bogdan Țîrdea.

Potrivit autorităților de la Chișinău, președintele României, Traian Băsescu, ar urma să participe la recepția organizată cu prilejul Zilei Naționale a României. Ultima vizită a lui Băsescu în Republica Moldova a fost pe 17 iulie curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?