Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Un grec dat în căutare de Interpol a fost reținut la frontieră

25 noi. 2013,, 15:26   Societate
2779 0
Foto: ruvr.ru
Un cetățean grec care figurează în baza de date a Interpolului a fost reținut de polițiștii de frontieră, la sfîrșitul săptămînii trecute la hotarul cu Ucraina.

Potrivit Poliției de Frontieră, cetățeanul grec, în vîrstă de 52 de ani, s-a prezentat la punctul de trecere Girgiulești-Reni, pe sensul de intrare în țară. În urma unui control polițiștii de frontieră au stabilit că acesta era dat în căutare internațională pentru ”criminalitate, droguri și canabis”. Alerta a fost introdusă de către autoritățile grecești la începutul lunii curente. Rugat să dea o explicație pe marginea situației, bărbatul a declarat că, de fapt, fratele său se afla în detenție pentru comercializarea și utilizarea drogurilor. Bărbatul a fost reținut și transmis pentru continuarea cercetărilor Inspectoratului de Poliție Cahul.

Un alt incident de acest gen a avut loc la punctul de trecere Tudora, unde polițiștii au reținut un camion, care, de asemenea, figura în baza de date a Interpolului. Ulterior oamenii legii au stabilit că mijlocul de transport figura ca fiind furat din Letonia încă în anul 2010. La volanul camionului se afla un cetățean al Ucrainei, de 49 de ani, care în timpul cercetărilor preliminare a declarat că nu cunoștea nimic despre faptul că mașina sa se află în căutare.

Cazul este verificat în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a avut loc infracțiunea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?