X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Reşetnicov: Demonstraţia din 23 noiembrie este "o pată neagră a actualei guvernări"

25 noi. 2013,, 12:18   Societate
2856 1
Foto: puls.md
Reprezentanții Partidului Comuniștilor sînt mulțumiți de acţiunea de protest care a avut loc pe 23 noiembrie, și consideră că a fost una de succes. Acest lucru l-a declarat deputatul comunist Artur Reșetnicov pentru NOI.md.

"În ciuda încercărilor autorităţilor de a împiedica circulaţia mijloacelor de transport, a presiunilor exercitate asupra transportatorilor de pasageri: anularea trenurilor și alte obstacole, oamenii au venit de bună voie să-și exprime opinia. Eu nu m-aş implica în eventualele dispute, să fac comparații cu alte acțiuni în ce priveşte numărul persoanelor. Au fost destui oameni pentru ca autoritățile să plece urechea la opinia mulțimii. Altceva e că nici Leancă, nici Timofti nu au venit la întîlnirea cu cetățenii propriei țări, deşi au fost invitaţi de către noi", a subliniat deputatul.

După cum a menționat Reşetnicov, protestul din 23 noiembrie este "o pată neagră a actualei guvernări" și începutul procesului de răsturnare a regimului actual.

"Partidul Comuniștilor va lupta pînă cînd vom obține desfăşurarea alegerilor parlamentare, ceea ce e posibil doar prin înlocuirea unui guvern care e împotriva poporului sau demisia președintelui. De aceea, acum lupta politică va avea un caracter permanent", a concluzionat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?