X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Azarov a lăsat să se înțeleagă că va dispersa protestatarii din centrul Kievului

25 noi. 2013,, 00:29   Externe
4335 0
Foto: lb.ua
Autoritățile nu se tem de o repetare a anului 2004, deoarece intenționează să reacționeze prompt, nu să urmărească cum este răsturnat guvernul legitim, a declarat prim-ministrul Nicolai Azarov într-un interviu pentru un post de televiziune rus.

La întrebarea jurnalistului, nu vă este frică de Maidan , primul-ministru a răspuns calm: " Bineînțeles că nu". Dar la următoarea întrebare " Cum aveți de gînd să luați în considerare opinia celor care au ieșit să protesteze astăzi", premierul a răspuns evaziv.

"Există tehnologii - a concluzionat Azarov, - desigur. Și noi știm că la activitățile spontan organizate, pe care eu le cred absolut normale, la acțiunile partidelor politice se adaugă și tehnologiile speciale. Și iată, aici noi, desigur, vom fi atenți. Știm că astfel de acțiuni sînt finanțate . Dacă toate acestea se fac în condițiile legii, atunci este normal. Dacă acest lucru se face cu încălcarea legislației , atunci, desigur, guvernul nu se va comporta ca în 2004. Cînd sub ochii noștri era pusă în aplicare tehnologia răsturnării guvernului legitim".

” Nu ne vom juca. Vom explica oamenilor noștri că totul trebuie să se încadreze în limitele Constituției, legislației noastre. Sîntem deschiși cu oamenii, ne străduim să explicăm clar, accesibil poziția noastră. Mai mult, purtăm răspundere pentru fiecare cuvînt. Dacă am spus vreun cuvînt de neadevăr, pot fi foarte lesne tras la răspundere", - a conchis prim-ministrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?