Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Comuniștii comentează ”surpriza” lui Filat

22 noi. 2013,, 16:16   Politică
24172 11
Foto: puls.md
Protestele antiguvernamentale organizate de Partidul Comuniștilor vor fi reluate mîine în Piața Marii Adunări Naționale, în ciuda faptului că Vlad Filat a anunțat anterior că piața ar fi rezervată deja de PLDM.

Solicitat de NOI.md să comenteze declarațiile lui Filat potrivit cărora manifestația din piață a comuniștilor va fi una ilegală, deputatul comunist Artur Reștnicov i-a sugerat liderului PLDM să se alăture mitingului, dacă nu are altceva de făcut. De asemenea, comuniștii au lansat și o scrisoare oficială, prin care îl invită pe premierul Iurie Leancă să iasă mîine în fața mulțimii.

“Vreau să-i amintesc lui Filat că PMAN este un loc public, unde cu toții avem acces. Formațiunea lor a rezervat formal piața pentru un an înainte. PLDM nu a privatizat piața, iar Filat, dacă are o problemă cu asta, nu are decît să ni se alăture. L-am invitat și pe Leancă la miting, prin intermediul unei scrisori pe care am lăsat-o la guvern. I-am oferit posibilitatea să iasă azi, dar el s-a ascuns”, a spus Reșetnicov.

Potrivit deputatului comunist, la protestul de mîine sînt așteptați nu doar membrii PCRM, dar și reprezentanți ai societății civile. Precizăm că astăzi PCRM a pichetat Președinția, Parlamentul și Guvernul, cerînd demisia actualei guvernări.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?