Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Angajații unui furnizor de servicii Internet, reținuți pentru fraude informatice

22 noi. 2013,, 11:15   Societate
3058 0
Foto: exclusivnews.ro
Trei angajați ai unei companii furnizoare de servicii Internet, printre care și vicedirectorul acesteia, au fost reținuți ieri de poliție, fiind bănuiți de fraudă informatică. Potrivit Procuraturii Generale, cei trei angajați au fost prinși în flagrant, în timp ce cumpărau ilegal produse electronice.

Din datele procurorilor reiese că bunurile au fost procurate fraudulos on-line de pe un website de comercializare a mijloacelor tehnice, prin utilizarea datelor cardurilor bancare străine, majoritatea fiind eliberate de băncile comerciale din SUA, fără ştirea şi acordul titularilor acestor carduri.

Printre bunurile procurate sînt telefoane mobile, sisteme informatice estimate la peste 200 de mii de lei. Bunurile procurate fraudulos au fost depistate în urma mai multor percheziții la sediul companiei, dar și la domiciliile suspecților.

Bănuiții, cu vîrste cuprinse între 23 şi 36 de ani, au fost deja audiați de procurori, iar vicedirectorul comercial al furnizorului de servicii Internet a fost reţinut pentru 72 de ore.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?