Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4021

Delegaţia Moldovei în CUC, îngrijorată de situaţia în Zona de Securitate

22 noi. 2013,, 10:19   Societate
2299 0
Foto: prime.md
Delegaţia transnistreană în CUC continuă cu premeditare dezinformarea opiniei publice cu scopul de a destabiliza situaţia în Zona de Securitate, se arată într-un comunicat al Biroului de Reintegrare.

Delegaţia Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control (CUC) atrage din nou atenţia tuturor participanţilor din formatul de pacificare asupra continuării degradării situaţiei în Zona de Securitate.

La 15 noiembrie curent, aşa-numitul „KGB” de la Tiraspol a răspîndit informaţia precum că autorităţile de la Chişinău pregătesc acţiuni cu caracter provocator în Zona de Securitate, în special în or. Bender, raion cu regim sporit de securitate.

Delegaţia moldovenească presupune că furnizarea de către partea transnistreană a acestor informaţii tendenţioase şi dubioase în mass-media constituie un motiv de îngrijorare pentru restul delegaţiilor Comisiei Unificate de Control.

În acest sens, delegaţia Republicii Moldova solicită părţii transnistrene să evite acţiunile care duc la escaladarea tensiunilor în Zona de Securitate şi face apel către celelalte delegaţii în CUC să se implice în stabilizarea situaţiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?