X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Dan Balan – cel mai bun interpret din Rusia

20 noi. 2013,, 13:04   Showbiz
10321 0
Foto: vetton.ru
Marți, 19 noiembrie, pentru prima dată în istoria Rusiei la Kremlin a avut loc ceremonia de înmînare a premiilor "MUSICBOX". Premiile au fost decernate în 12 categorii. Cîștigătorii au fost aleși de spectatori, care timp de două luni au votat pentru cîntăreții, muzicienii și DJ lor preferați. Dintr-un număr enorm au fost selectate cele mai bune formații, cele mai bune albume.

Pe covorul violet ( această culoare a fost aleasă de organizatori) au trecut pomul Elka și MakSim, "Serebro" , "Zveri" și "Discoteca Avaria", Dan Balan și Djigan. A fost și o surpriză – Steven Seagal.

Iar acum - cîștigătorii. Cel mai bun interpret – Dan Balan. Cea mai bună interpretă – Niușa. Cel mai bun DJ – DJ Feel. Cea mai bună formație "Zveri", iar în categoria trupe pop-rock - "Nervî". Trupei "Serebro" i-a fost acordat premiul la categoria "Cel mai bun cîntec". Cel mai bun video - „# Heroes” - a lui Timur Rodriguez. MakSim a cîștigat premiul pentru cel mai bun album "O altă realitate".

Toți participanții la ceremonie au remarcat faptul că atmosfera serii a fost una democratică și prietenoasă. Cîștigătorii au cîntat în final de pe scenă imnul premiului " Este reală doar muzica!".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?