Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Sobeanin: 13 mii de migranți ce locuiau la Moscova au fost expulzaţi din Rusia

20 noi. 2013,, 11:16   Externe
3968 1
Foto: polit.ru
Peste 13 mii de migranți ilegali care locuiau la Moscova au fost expulzaţi din Rusia de la începutul anului, a comunicat primarul Moscovei, Serghei Sobeanin, într-un interviu acordat ziarului "Komsomolskaia Pravda", care urmează să fie publicat miercuri.

"În ceea ce privește migranții ilegali, de la începutul anului au fost expulzaţi oficial din Rusia peste 13 mii de migranţi, care se aflau ilegal în capitală. În plus, li se interzice intrarea în țara noastră unui număr de circa 42,8 mii de străini care au încălcat legile ruseşti. Este mult mai mult faţă de acum un an", a spus el.

Potrivit lui, în totalitate fără migranți Moscova nu poate rămîne, căci în cazul renunţării la aceştia va suferi economia orașului. Însă situația cu migrația, în opinia primarului, trebuie controlată strict.

"Trebuie să punem o barieră serioasă. Să fie luate amprentele digitale, oamenii să fie introduşi în baza de date, cu fotografii clare, cu documente pe care le au la mînă. Trebuie să lucreze eficient serviciul de frontieră: dacă odată vreun oaspete a comis fapte nelegiuite și i s-a interzis intrarea în ţară, să nu mai fie posibil ca acesta să se întoarcă vreodată cu documente false", a declarat primarul de Moscova.

Situația creată în jurul lucrătorilor migranți din capitala rusă a ajuns din nou în centrul atenției publice după uciderea moscovitului Egor Şcerbakov şi a neregulilor care au urmat în Biriulevo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?