Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Moldova și Emiratele Arabe Unite vor stabili curse aeriene regulate

20 noi. 2013,, 10:19   Societate
2495 2
Foto: unimedia.info
De miercuri, 20 noiembrie, între Chișinău și Dubai vor fi stabilite zboruri regulate.

Acest lucru este prevăzut în acordul interguvernamental dintre Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite (EAU), semnat marți de către ministrul transporturilor și infrastructurii drumurilor, Vasile Botnari, și directorul general al autorităților aviatice ale Emiratelor Arabe Unite, Saif Mohammed Al Suwaidi.

Conform informaţiilor parvenite la "Infotag" de la Ministerul Transporturilor, acest document a devenit temei juridic pentru deschiderea curselor aeriene regulate între cele două țări.

Zborurile le va efectua compania aeriană Fly Dubai cu un Boeing 737, în zilele de miercuri și duminică.

Documentul a fost semnat la Dubai, în cadrului salonului aviatic, la care Botnari a declarat că Republica Moldova este deschisă pentru sosirea marilor companii aeriene, care sînt gata să ofere servicii de calitate la prețuri accesibile.

"Mă bucur că pasagerii moldoveni au acum posibilitatea să beneficieze de serviciile unei companii aeriene cu mare potențial, care se dezvoltă rapid. Sîntem cointeresaţi de posibilităţile Fly Dubai de a scurta drumul spre Orientul Mijlociu și spre regiunea indo-asiatică", a spus el.

Potrivit lui Saif Mohammed Al Suwaidi, deschiderea cursei aeriene directe Dubai-Chișinău va consolida relațiile dintre Emiratele Arabe Unite și Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?