X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Beyonce și Jay-Z sînt la un pas de divorț

18 noi. 2013,, 09:30   Showbiz
6067 0
Foto : fanpop.com
Beyonce și Jay-Z formeaza unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și sînt împreună de aproape 10 ani, însă căsnicia celor doi a început să scîrțîie în ultima perioadă.

Jay-Z și Beyonce au devenit soț și soție în 2008, iar patru ani mai tîrziu a venit pe lume și Blue Ivy, fetița celor doi. În timp, relația lor s-ar fi răcit, iar cîntăreața vrea să ia o pauză deoarece consideră că Jay-Z nu își pune familia pe primul loc și că petrece prea puțin timp alături de ea și de fiica lor, scrie hollywoodlife.com.

"Decizia lui Jay-Z de a merge în turneu prin Europa în aceeași perioadă în care Beyonce va concerta în Australia le-a dăunat foarte mult și ar putea fi ireparabil. El nu s-a consultat cu Beyonce înainte de a lua această decizie, iar ea i-a reproșat că este egoist și că nu își dă interesul față de familia lor. În ultima vreme, ea se simte ca o mamă singură și i-a spus lui Jay-Z că vrea să încerce o separare de probă", a declarat o sursă apropiată celor doi pentru publicația americană.

Potrivit aceleiași surse, Beyonce și Jay-Z se confruntă cu probleme ca orice alt cuplu, însă mediatizarea de care au parte și programul încărcat amplifică situațiile dificile din relația lor.

"Ea își dorește să petreacă mai mult timp împreună, ca o familie. Turneele lor aduc un stres în plus în căsnicie. Au o relație normală și se confruntă cu probleme normale, dar faptul că sînt unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume, așa că lucrurile sînt mai dificile pentru ei", a mai adăugat aceeași sursă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?