X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Ofițer al unui penitenciar, cercetat penal

14 noi. 2013,, 15:46   Societate
4196 1
Foto: gagauzinfo.md
Un angajat al Penitenciarului din Taraclia a fost reținut de oamenii legii pentru că a încercat să transmită unui deținut două telefoane mobile în schimbul sumei de 800 de lei. În realitate, scenariul a fost pus la cale de un ofițer sub acoperire, care s-a dat drept ruda unui deținut și i-a transmis angajatului penitenciarului cele două telefoane.

Tînărul, în vîrstă de 23 de ani, a fost urmărit de forțele de ordine mai bine de o lună, fiind suspectat că practica transmiterea obiectelor interzise deținuților. Bărbatul este domiciliat în oraşul Ungheni și activează în calitate de specialist în cadrul Serviciului Securitate al Penitenciarului Taraclia, de aproximativ jumătate de an.

Operațiunea de reţinere a acestuia s-a desfăşurat în satul Balabanu, raionul Taraclia. Angajatul penitenciarului a fost surprins de forțele de ordine în clipa în care tocmai se întîlnise cu un ofiţer sub acoperire.

Pentru acțiunile sale suspectul este cercetat penal în stare de libertate, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă pînă la trei ani de închisoare sau o amendă de 10 mii de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?