Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Captură RECORD de țigări la vamă (FOTO)

11 noi. 2013,, 11:07   Societate
4821 1
Foto: customs.gov.md
2 310 200 de țigarete de proveniență autohtonă, în valoare de aproximativ 800 de mii de lei, au fost descoperite și ridicate de angajații Direcției regionale Vest. Lotul de țigări a fost ridicat de la un grup de persoane care intenționau să le introducă ilegal în România.

Potrivit Poliției de Frontieră, în apropierea frontierei de stat, a fost observat un automobil de teren, urmat de un camion, care, conform informațiilor deținute la nivelul Poliției de Frontieră, era încărcat cu țigări, ce urmau să fie trecute prin contrabandă în România. Pentru ca operațiunea să fie una de succes și pentru a bloca căile posibile de ieşire a acestora din zona de frontieră, au fost ridicate suplimentar şi grupele de intervenţie ale sectoarelor poliţiei de frontieră Cuhneşti şi Valea Rusului.

Imediat ce au fost stopate mijloacele de transport, polițiștii de frontieră au reținut 7 persoane, iar în camion au fost descoperite mai multe colete cu țigări și două bărci din cauciuc. Cei 7 bărbați s-au dovedit a fi locuitori ai diferitor sate din raionul Fălești, cu vîrste cuprinse între 17 și 41 ani.

Camionul, ţigările şi bărcile au fost indisponibilizate la sediul Direcţiei regionale Vest, cercetările fiind continuate de către polițiștii de frontieră pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?