X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Euasig.md Moldovenii vor putea procura polița de asigurare CASCO și în credit ©

7 noi. 2013,, 17:11   Societate
4318 0

Pe piața de asigurări din RM pentru proprietarii mijloacelor de transport a apărut o opțiune nouă de achitare, pentru tipul de asigurare Auto Casco.

Brokerul de asigurare Eu Asig în parteneriat cu Energbank au lansat produsul Casco în credit pentru 12 luni. Contractul de credit este încheiat pe perioada valabilității contractului Auto Casco adică 12 luni, astfel încît clientul achită conform programului „0-0-12”: plata în avans – 0 lei, dobânda – 0%, perioada scadentă a creditului – 12 luni, clientul alege polița Casco de la orice companie de asigurare. Perfectarea actelor se realizează în doar 24 ore. Cheltuielile aferente acordării creditului, (dobânda, comisioane) sunt suportate de Eu Asig.

Bunăoară, preţul mediu al automobilului a unei mărci cunoscute este de 10 mii de euro. Tariful mediu de asigurare va constitui 4.5%. Aceasta înseamnă, că prima de asigurare la Casco va fi de 450 de euro. Această sumă este împărţită egal pe 12 luni, adică 38 de euro lunar.

Companiile de asigurări și brokerii din RM la moment oferă 3 posibilități de achitare a contractului Casco: achitarea integrală, achitarea în 2-4 rate (condiția acordării depăgubirii doar după achitarea totală a ratelor) și 50X50 - achitarea 50% la momentul încheierii contractului de asigurare și apoi dacă survine cazul asigurat achitați încă 50% și compania de asigurări vă acordă despăgubire.

În cazul alegerii produsului Casco în credit pentru 12 luni oferit de Eu Asig, în momentul survenirii cazului asigurat, achitați creditul conform graficului și nu aveți obligația să achitați toate ratele integral pentru a vă acorda plata despăgubirii.

Principalul avantaj al Casco în credit este repartizarea mijloacele financiare corect. Clienţii sunt eliberaţi de povara financiară chiar la început când sunt investite multe mijloace financiare în procurarea automobilului, împozitul rutier, revizia tehnică, asigurarea obligatorie.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?