X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Un partid extraparlamentar se alătură mitingului din 3 noiembrie

1 noi. 2013,, 17:16   Politică
6876 10
Foto: connect.md
Partidul Popular salută mitingul din 3 noiembrie și cheamă membrii și simpatizanții în Piața Marii Adunări Naționale să susțină viitorul european al R. Moldova. Potrivit unei declarații a acestuia, integrarea europeană este cel mai convenabil și atractiv obiectiv pentru viitorul R. Moldova. Transmite NOI.md.

PPRM susține că anume în preajma Summitului de la Vilnius, clasa politică trebuie să dea dovadă de unitate și responsabilitate. ”Suportul pentru dezvoltarea economică, independența energetică, piața comună de muncă cu acces fără vize vor crea condiții pentru a trata obiectivul de integrare europeană ca unicul model de transformare și dezvoltare a republicii într-un stat civilizat și modern”, se arată în declarație.

Totodată, PPRM îndeamnă guvernarea să dea dovadă de voință și responsabilitate în vederea semnării Acordului de Asociere cu UE. ”Guvernarea va trebui să accelereze mersul reformelor, să asigure eliminarea corupției, să garanteze cetățenilor respectarea drepturilor fundamentale, să elimine barierele administrative din mediul de afaceri și să relanseze economia țării”, mai notează partidul.

Amintim că pe parcursul săptămînii curente mai multe partide politice s-au arătat contra organizării unei astfel de manifestări de amploare, printre ele fiind Partidul Comuniștilor, Mișcarea Populară Antimafie și Partidul Socialiștilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?