Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Explozie într-un tribunal din oraşul Kurgan (VIDEO)

1 noi. 2013,, 14:53   Externe
2964 0
Foto: romaniatv.net
Două persoane şi-au pierdut viaţa şi două au fost rănite în urma exploziei unei grenade produse, vineri, într-un tribunal din oraşul Kurgan din regiunea Uralilor, informează agenţiile de presă ruse, citînd surse din cadrul forţelor de ordine locale.

"Potrivit unui prim bilanţ, două persoane au murit şi două au fost rănite", a declarat o sursă din cadrul poliţiei din Kurgan, potrivit Agerpres.

Conform unei alte surse a poliţiei, citată de RIA Novosti, un necunoscut a intrat în clădirea Tribunalului din Kurgan şi a detonat o grenadă avută asupra sa. El şi un judecător au murit în urma exploziei. Aceeaşi sursă a indicat că motivul care l-ar fi determinat pe atacator să recurgă la acest gest ar fi fost o hotărîre judecătorească dată într-un proces al său.

Acest atac intervine la 10 zile după ce şase persoane şi-au pierdut viaţa într-un atentat comis la Volgograd, în sudul Rusiei, de o femeie-kamikaze originară din Daghestan, republică instabilă din Caucazul rus, care a detonat explozibilul avut asupra sa într-un autobuz.

Ministrul rus de interne, Vladimir Kolokolţev, sublinia acum două zile necesitatea intensificării măsurilor faţă de "aceşti neoameni care planifică astfel de acte".



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?