Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Liberalii ar putea susţine ideea restabilirii funcţiei de preşedinte al Consiliului Municipal Chişinău

1 noi. 2013,, 12:41   Politică
2721 0
Foto: noi.md
Deputaţii parlamentari din partea Partidului Liberal (PL) nu exclud posibilitatea de a susţine iniţiativa socialiştilor de a restabili funcţia de preşedinte al Consiliului Municipal Chişinău (CMC).

Deputatul liberal, Corina Fusu, a comunicat pentru Agenţia "Infotag", că "acesta este un proiect bun, împotriva căruia nu avem obiecţii, deoarece CMC trebuie să aibă un preşedinte".

"Putem aproba proiectul în prima lectură. Este necesar de a-l examina şi de a-l disputa în partid. Chişinăul are deja experienţă în ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al CMC, şi una destul de bună. Posibil, este cazul să revenim la aceasta", a spus ea.

Potrivit Corinei Fusu, "problemele oraşului nu vor fi soluţionate doar prin restabilirea funcției de preşedinte al CMC, este necesar de a adopta o lege cu privire la Consiliul municipal, lege care se discută încă din 2008, dar pînă acum nu a fost adoptată".

Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, a înregistrat un proiect de lege cu privire la restabilirea funcţiei de preşedinte al CMC. Comisia parlamentară administraţie publică şi dezvoltare regională a aprobat proiectul, înaintîndu-l în parlament spre examinare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?