X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Coaliţia de guvernămînt propune societăţii să participe la mitingul din 3 noiembrie pentru "binele Moldovei"

31 oct. 2013,, 14:20   Societate
3587 3
Foto: noi.md
Deputaţii Coaliţiei de Guvernare Pro - Europeană propun societăţii de a participa la mitingul din 3 noiembrie de dragul "ideii naţionale a Moldovei" şi pentru "binele viitorului european al Moldovei".

Potrivit Agenţiei "INFOTAG", vicepreşedintele Parlamentului a chemat cetăţenii RM să nu atragă atenţia la simbolica partidului ci să vină în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Potrivit vicepreşedintelui Adrian Candu, "pe 3 noiembrie va avea loc campania pentru Moldova, şi nu una electorală sau politică".

"În calitate de simpli cetăţeni ai Moldovei, care se gîndesc la viitorul ţării, vom veni duminică, 3 noiembrie, în piaţă. Nu trebuie să ne lăsăm convinşi de declaraţiile comuniştilor precum că vor boicota mitingul. Aceştia îşi urmăresc scopurile sale politice, încercînd să provoace cetăţenii, dar nu le va reuşi", a spus Candu.

La rîndul său, Liliana Palihovici a menţionat că "Moldova va trece printr-o etapă importantă din istoria sa şi cetăţenii trebuie să demonstreze solidaritate în scopurile comune".

"Trebuie să fim uniţi şi să susţinem ideea integrării europene a Moldovei. În piaţă vom veni cu steaguri şi simboluri ale Europei, fiind un gest în susţinerea ideii naţionale. Apartenenţa politică în această zi va fi trecută pe ultimul plan", a menţionat liberal-democratul.

Politicienii au concretizat că ideea desfăşurării mitingului aparţine cetăţenilor şi nu liderilor politici din Coaliţia de guvernare.

Liderii CGPE au anunţat despre desfăşurarea mitingului din 3 noiembrie cu participarea cetăţenilor pentru a susţine cursul integrării europene a Republicii Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?