X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Plahotniuc nu mai este ales al poporului

31 oct. 2013,, 12:30   Politică
2676 2
Foto: moldnews.md
Deputații moldoveni au declarat vacant un mandat de deputat în legislativ, care aparţine Partidului Democrat din Moldova, după ce au luat act de cererea de demisie a prim-vicepreședintelui PDM, Vlad Plahotniuc, din funcţia de deputat, transmite NOI.md.

În acest context, parlamentarii comuniști au criticat activitatea politică a lui Vlad Plahotniuc, menționînd că gestul lui trebuie urmat de către toți deputații din cadrul coaliției proeuropene.

„Care dintre plahotniuci a votat această cerere? După cum știm, domnul Plahotniuc are mai multe identități”, a remarcat deputatul PCRM, Grigore Petrenco.

În replică, președintele parlamentului, Igor Corman, a spus că acesta este un proiect tehnic și i-a sugerat deputatului să aibă un comportament corect.

Chiar și așa, Grigore Petrenco a ieșit la tribuna legislativului, de unde a criticat aspru activitatea lui Vlad Plahotniuc.

Prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că renunță la mandatul de deputat și la imunitate pentru a petrece mai mult timp în teritoriu cu oamenii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?