Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

Reșetnicov comentează interzicerea accesului în Parlament cu megafoanele

30 oct. 2013,, 17:15   Politică
3811 2
Foto: noi.md
Deputatul Partidului Comuniștilor, Artur Reșetnicov, critică intenția deputaților din Coaliția Pro-europeană, privind modificarea Regulamentului Parlamentului Republicii Moldova. Solicitat de NOI.md, deputatul a spus că comuniștii s-au obișnuit deja cu astfel de acțiuni din partea colegilor din Parlament.

“Vedem că cei care guvernează nu au rezultate, nu îndeplinesc promisiunile electorale, dar se ocupă cu inventarea diferitor restricții, interziceri. Ne aducem aminte ce au făcut cu televiziunea NIT, ce au făcut cu simbolica noastră și multe altele. Aceasta se înscrie în politicile antidemocratice ale actualei guvernări, a spus deputatul.

Potrivit deputatului comunist, „cel mai oportun ar fi ca cei care formează majoritatea în Parlament să-și depună mandatele și să închidă actuala legislatură”.

“La originea apariției Parlamentului, chiar dacă ne uităm numai la denumirea lui ‒ este o platformă unde se discută, unde se vine cu argument și contra-argument, dar actuala majoritate nu dorește să asculte, închide microfoanele. Deputatul, indiferent de fracțiune are mandatul cetățenilor. Este de datoria deputaţilor să facă ca să fie auzită vocea poporului”, a spus deputatul.

Artur Reșetnicov a ținut să “reamintească deputaților de la Guvernare despre legea bumerangului, și anume că cei care azi sînt la Guvernare, mîine vor fi în opoziție”.

Potrivit modificărilor care sînt propuse la Regulamentul Parlamentului, pe lîngă interdicţia de a intra în sala de plen cu megafoane, deputaţii nu vor avea dreptul să blocheze tribuna centrală şi accesul la microfoane.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?