X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Au fost anunțate numele cîștigătoarelor show-ului "Vreau în VIA Gra" (VIDEO)

27 oct. 2013,, 01:11   Showbiz
4901 0
Foto :informing.ru
Numele cîștigătoarelor show-ului "Vreau în VIA Gra" este deja cunoscut. Două echipe au ajuns în finală pentru a cîștiga. Seara începe cu melodia maestrului.

Primele au ieșit pe scenă fetele din echipa Nadejdei Granovski. Acestea sînt Mișa Romanova, Erica Herțeg și Anastasia Kojevnikova. Fetele au interpretat melodia "Armistițiu". Cu toate acestea, se zice că ea a sunat cam slab. Nu exista unitate, fetele nu și-au sincronizat mișcările.

Apoi a venit rîndul discipolelor Alionei Vinițkaia și Anna Sedokova. Diana Ivanițkaia, Maria Gonciaruk și Iulia Lauta au interpretat "Eu cred în dragoste".

După aceasta spectatorii au audiat o nouă piesă a Albinei Djanabaeva "M-am săturat" - melodia, care are deja un videoclip.

Ei bine , în cele din urmă, Igor Vernick deschide plicul și anunță cîștigătorii . Acesta este ... trio Mișa Romanova, Erica Herțeg și Anastasia Kojevnikova antrenate de Nadejda Meyher - Granovski.

Seara s-a încheiat . Publicul a felicitat fetele și se îndreaptă spre ieșire. Dintr-o dată, toată lumea a fost rugată să se întoarcă la locurile lor. Pentru ce ? Trebuie filmate cadrele cu posibila victoria a unui alt trio - Diana Ivanițkaia, Maria Gonciaruk și Iulia Lauta. Așa a fost. Faceți concluzii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?