Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

"Comuniștii din Rusia" solicită deschiderea unui dosar penal împotriva lui Stallone

25 oct. 2013,, 02:35   Showbiz
3271 0
Foto: filmpro.ru
Filiala din Sankt Peterburg a partidului "Comuniștii Rusiei" solicită atragerea la răspundere penală a actorului american Sylvester Stallone, expoziția de pictură a căruia urmează să se deschidă la Muzeul Rus (Русский музей) duminică, a declarat pentru RIA Novosti șeful filialei Sankt Peterburg al partidului, Serghei Malinkovici.

Comuniștii cer deschidrea unui dosar penal împotriva lui Stallone în baza articolelor: " distribuirea de materiale și obiecte pornografice " ( pentru filmul "Armăsarul italian" - Italian Stallion, SUA, 1970), precum și "apeluri publice la dezlănțuirea unui război de agresiune" și "incitare la ură sau dușmănie și umilire a demnității umane" (pentru filmele despre Rambo).

"Dimineața am depus cererea în format electronic, iar în timpul zilei va fi depusă și pe hîrtie. Dar cererea este deja depusă și are un număr de intrare", - a declarat Malinkovici, adăugînd că comuniștii cer ca declarația lor să fie examinătă în ordine prioritară.

În declarația, copia căreia comuniștii au plasat-o pe site-ul lor, ei cer să fie sistată "expoziția lucrărilor cetățeanului Stallone (Rocky , Rambo) în Muzeul Rus , deoarece poate avea legătură cu activitățile sale ilegale".

Declarația face referire, de asemenea, la "pericolul social deosebit" al lui Stallone , "înclinația sa către violență și agresiune" și că actorul și artistul "ar putea fi în posesia de arme de foc și arme albe, după cum rezultă din mterialele video menționate mai sus".

În opinia lor, expoziția lui Stallone este o provocare la adresa culturii ruse, o insultă la adresa tuturor celor care regretă dispariția URSS și o palmă dată veteranilor operațiunilor de luptă în punctele fierbinți. Partidul cere abrogarea imediată a expoziției, în opinia lor, provocatoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?