Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Un mire britanic a fost condamnat, după ce a lansat o alertă falsă cu bombă

24 oct. 2013,, 09:30   Externe
2138 0
Foto: rtv.net
Un mire britanic uituc dar inventiv a preferat să lanseze o falsă alertă cu bombă în biserică în loc să recunoască faptul că a neglijat să facă rezervarea pentru eveniment. Justiţia s-a dovedit mai inflexibilă decît dragostea şi, chiar dacă potenţiala viitoare mireasă l-a iertat, tînărul a fost condamnat marţi la un an de închisoare, relatează Agerpres.

Neil McArdle, în vîrstă de 36 de ani, a sunat în aprilie la catedrala St. George din Liverpool de la un telefon public, afirmînd că peste 45 de minute va exploda o bombă. Logodnica sa, Amy Williams, a rămas abandonată în stradă, în rochia albă de mireasă, în timp ce biserica era evacuată.

McArdle a fost arestat în aceeaşi zi, recunoscînd că el este autorul apelului şi că a făcut acest lucru pentru că a uitat să completeze formularele necesare pentru cununie.

”A spus în repetate rînduri că îi este foarte ruşine şi îi pare foarte rău pentru ce a făcut', a subliniat procurorul Derek Jones, în timp ce judecătorul a atras atenţia că farsa lui McArdle i-a speriat pe angajaţii de la catedrală - cu atît mai mult că s-a întîmplat la cîteva zile după atentatul de la Boston, din SUA şi, în plus, şi-a dezamăgit logodnica.

Avocatul Charles Lander a precizat că McArdle şi Williams au rămas împreună, ceea ce ”spune multe despre amîndoi”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?