X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

SCANDAL! Hillary Clinton: «Angelina e o prefăcută! S-a dat la Bill al meu»

19 oct. 2013,, 04:18   Externe
4804 0
Foto: libertatea.ro
Angelina Jolie şi Hillary Clinton sînt la cuţite. Se pare că între cele două a izbucnit un adevărat război după ce fosta primă doamnă şi secretar de stat a declarat despre frumoasa actriţă că este o “prefăcută şi o distrugătoare de căsnicii”.

Hillary Clinton (65 de ani) a sărit la gîtul Angelinei Jolie (38 de ani) după ce a aflat că actriţa a încercat să îi seducă soţul, pe fostul preşedinte american Bill Clinton, potrivit revistei americane National Enquirer.

Mai mult, pe fosta primă doamnă a enervat-o la culme şi faptul că frumoasa vedetă şi-a anunţat intenţia de a se implica în alegerile prezidenţiale din 2016, ceea ce a făcut-o să dezlănţuie o grămadă de acuzaţii la adresa actriţei.

Hillary este din ce în ce mai deranjată de faptul că Angelina încearcă să îi fure atenţia. Ultima picătură care a umplut paharul a fost cînd Hillary a auzit că Angelina se va implica în alegerile prezidenţiale din 2016.

Deşi nu şi-a anunţat încă oficial candidatura pentru Casa Albă, e clar că Hillary se vede deja ca principalul candidat al Partidului Democrat”, a declarat o sursă pentru revista americană.

În plus, în luna aprilie, cînd Angelina şi Hillary au participat amîndouă la un summit de la New York, actriţa şi-a arătat intenţia de a se întîlni în privat cu fostul secretar de stat pentru a discuta cîteva probleme importante, însă Hillary a refuzat cu desăvîrşire, lăsînd să se înţeleagă că Angelina îi este foarte antipatică şi că, dacă s-ar întîlni cu ea, i-ar spune în faţă că este o “prefăcută”.

“De ce naiba mi-aş dori să vorbesc cu ea?”, a strigat atunci fosta primă doamnă, care le-a spus apropiaţilor că Angelina nu e decît “o distrugătoare de căsnicii”.

“Pentru Hillary, să lucreze în politică este mult mai important decît să fie ambasadoare ONU part-time şi susţine că Angie ar trebui să îşi vadă doar de filmele ei”, a mai declarat o sursă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?