Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Regina, SCOASĂ DIN MINŢI de IUBITA prinţului Harry!

18 oct. 2013,, 19:00   Showbiz
4719 0
Foto: labirou.com
Actuala iubită a prinţului Harry, despre care circulă zvonuri legate de faptul că va face în curînd parte din familia regală britanică, a reuşit să o enerveze teribil pe Regina Elisabeta a II-a, care nici nu vrea să audă de o asemenea consoartă pentru nepotul ei.

Celebră pentru petrecerile udate din belşug cu alcool, Cressida Bonas, dansatoarea alături de care prinţul Harry vrea să se aşeze la casa lui, pare să fie o inepuizabilă sursă de scandaluri la palatul Buckingham.

Regina Elizabeta este peste măsură de supărată după ce a ieşit la iveală faptul că blondina a apărut într-un serial britanic în care personajele nu erau interesate decît de sex. În 2009, Cressida a avut un rol în serialul "Trinity", unde interpretează o majoretă care, alături de prietenele ei, oferă servicii sexuale băieţilor din colegiu în schimbul voturilor la alegerile pentru consiliul elevilor, potrivit enational.ro.

Totuşi, în ciuda supărării reginei, nepotul ei, prinţul Harry merge mai departe cu planurile lui.
"Cressie se va mărita cu Harry, asta e sigur. El nu vorbeşte decît despre nuntă şi copii, chiar dacă ea nu s-a obişnuit cu ideea. Oricum, se pare că nunta va avea loc la anul", povestea de curînd un prieten al Cressidei Bonas.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?