Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Expert despre averea nedeclarată a președintelui CEC: Este o eroare a CNI

18 oct. 2013,, 17:40   Politică
5441 1
Foto: noi.md
Analistul politic Anatol Plugaru se arată sceptic vizavi de rezultatele Comisiei Naționale de Integritate în cazul declarației de avere a președintelui Comisiei Electorale, Iurie Ciocan. Acesta presupune că la mijloc se află o eroare comisă de către CNI în condițiile în care, spune analistul, Iurie Ciocan este un jurist de talie înaltă, transmite NOI.md.

Anatol Plugaru se arată convins că în perioada următoare, cu siguranță, situația se va clarifica de îndată ce Iurie Ciocan va da anumite explicații. ”Nu-mi vine să cred o asemenea informație. Iurie Ciocan este un om pregătit, înțelept și nu putea să facă acest lucru. Cred că e vorba de o interpretare diferită, dar nu bag mîna în foc. Mai degrabă aș crede că este o eroare a CNI. Nu este exclus să fie și o comandă politică, pentru că știți bine cîtă forfotă s-a făcut atunci cînd Donciu a fost numit în funcția de președinte a CNI”, a precizat analistul politic pentru NOI.md.

Președintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, bănuit că nu și-ar fi făcut publice averile în totalitate, nu a fost de găsit pentru a comenta aceste acuzații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?