Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

5 profeții de la renumiți clarvăzători și oameni de știință pentru anul viitor

17 oct. 2013,, 01:39   Ştiinţă şi IT
24195 3
Foto: bio-lnter.net
Toată lumea se întreabă ce ne așteaptă în anul 2014. Iată 5 previziuni de la clarvăzători pentru anul viitor.

1 . Conform previziunilor clarvăzătoarei Vanga, în anul viitor oamenii de știință vor crea un remediu pentru cancer, dar rezervele de apă pe Pămînt se vor reduce simțitor. În vara anului 2014 va apărea amenințarea celui de-al treilea război mondial, cauzată de criza economică și de confruntarea Rusiei și Chinei cu cealaltă lume.

2 . Pavel Globa este sigur că amenințarea războiului va apărea imediat după Jocurile Olimpice de la Soci.

3 . Conform previziunilor lui Nostradamus, 2014 va aduce oamenilor o mulțime de necazuri și încercări. În lume se va instaura haosul și anarhia. Pe Pămînt vor începe incendiile, cutremurele, eruptiile vulcanice, lumina Soarelui și a Lunii va fi oprită de cenușă și poluarea aerului, ani la rînd nu se va vedea lumina soarelui și lumea se va cufunda în întuneric. Mulți oameni vor intra în panică.

4. Nostradamus a prezis și schimbarea axei Pămîntului, după ce planeta Nibiru va trece pe lîngă Terra. Din această cauză se vor schimba ziua cu noaptea, clima se va răci.

5. Oamenii de știință ruși infirmă ipoteza încălzirii globale . Dimpotrivă , în versiunea lor, omenirea se va confrunta cu problema răcirii bruște a vremii în anul următor. Ușoara încălzire care au avut loc în ultimii cincizeci de ani, se datorează emisiilor de dioxid de carbon și efectului de seră.

Oamenii de știință ruși cred că valul de frig va atinge punctul culminant la mijlocul acestui secol. Cauza va fi scăderea bruscă a intensității radiației solare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?