X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Episcopul Marсhel : " Vom lupta сu metode creștine cu anticriștii de la putere "

12 oct. 2013,, 12:30   Societate
3993 2
Foto: puls.md
Vineri, 11 octombrie deputații coaliției de guvernămînt - Partidul Liberal Democrat, Partidul Democrat, Partidul Liberal, reformatorii liberali și "grupul lui Mișin" au votat în unanimitate pentru excluderea din Codul contravențiilor administrative a articolului pentru promovarea agresivă a homosexualității. Din sala de ședințe lipsea Partidul Comuniștilor, al cărui parlamentari în timpul votului pentru extinderea drepturilor minorităților sexuale au apărat credincioșii protestatari formînd un scut uman între ei și un grup de forțe speciale. Prin intervenția grupului deputaților comuniști poliția nu a reușit să reprime violent protestele.

Intr-un comentariu pentru" Puls" Episcopul de Bălți și Fălești Marchel a spus că guvernul , care dă ordinul de a suprima fizic credincioșii protestatari, dintre care majoritatea au fost femei și copii mici, a demonstrat încă o dată natura sa imorală.

" Vom lupta cu metode creștine pe care le folosim împotriva slujitorilor lui Antihrist. Îi vom anatemiza, ne vom ruga ca Domnul să îi pedepsescă așa cum ei pedepsesc oamenii, creștinii Moldovei. Vom chema pe oameni ca în nici un caz să nu voteze pentru cele trei partide care defăimează moralitatea creștină în țara noastră", - a spus Episcopul Marchel.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?