Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Scuzele lui Nicolae Timofti adresate principesei Margareta şi principelui Radu

9 oct. 2013,, 16:53   Politică
4513 4
Foto: noi.md
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut o întrevedere cu principesa moștenitoare Margareta şi principele Radu ai României, aflați într-o vizită de trei zile în Moldova.

Şeful statului a salutat prezenţa familiei princiare la Chişinău și a ținut să-și ceară scuze pentru incidentul de ieri de la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt. „Vă asigur de respectul și considerația poporului Republicii Moldova. Vă mulțumesc pentru implicarea dumneavoastră în proiectele de caritate, culturale și sociale din Republica Moldova”, a spus Nicolae Timofti.

Președintele țării a subliniat importanța stabilirii unor contacte cu reprezentanții Casei Regale a României, avînd în vedere deschiderea autorităților de la Chișinău față de civilizația europeană.

La rîndul său, principele Radu a anunţat sprijinul Casei Regale a României pentru eforturile de integrare europeană ale Republicii Moldova.

Părţile au mai discutat despre proiectele economice, sociale și culturale comune dintre România și Republica Moldova.

Principesa Margareta şi principele Radu ai României l-au invitat pe președintele Nicolae Timofti să viziteze familia regală la București, la Palatul Elisabeta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?