Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Corul preşedinților i-a făcut urări lui Putin cu ocazia zilei de naştere (VIDEO)

8 oct. 2013,, 03:00   Externe
2931 0
Foto: topnews.ru
Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a serbat, luni, împlinirea a 61 de ani, în prima zi a lucrărilor summitului Cooperării Economice Asia-Pacific (APEC), relatează RIA Novosti.
În onoarea sa, președintele Indoneziei, Susilo Bambang, a interpretat cunoscutul cîntec „Happy Birthday to You”, acompaniindu-se la chitară,.

După cum au relatat surse din delegaţia rusă, atunci cînd a deschis uşa sălii unde urma să se desfăşoare prima sesiune a summitului APEC, Vladimir Putin a fost întîmpinat de preşedintele Indoneziei, care, spre surprinderea liderului de la Kremlin, ţinea în mîini o chitară. Împreună cu preşedintele indonezian i-au urat mulţi ani preşedintelui rus şi ceilalţi şefi de stat prezenţi la summit.

Putin, pentru care gestul preşedintelui indonezian a fost o surpriză, s-a simţit puţin stînjenit, după cum comentează RIA Novosti, citînd surse din cadrul delegaţiei Moscovei. Preşedintele rus, i-a mulțumit omologului său în limba indoneziană, fapt care a stîrnit aplauze din partea delegației indoneziene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?