X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4021

Alla Pugaciova și Maxim Galkin au devenit părinți de gemeni? (VIDEO)

7 oct. 2013,, 01:10   Showbiz
19169 2
Foto: susanin.udm.ru
Potrivit purtătoarei de cuvînt a Cristinei Orbakaite, Daria Burlakova, angajatoarea ei are o soră și un frate - în familia Allei Pugaciova și Maxim Galkin s-au născut gemeni!

Desigur, în acest fericit eveniment este greu de crezut, iar problema este că artiștii de nenumărate ori au lansat tot felul de zvonuri despre ei înșiși, deaceea este greu de înțeles ce este adevăr și ce este ficțiune. Deși, de ce nu? Nivelul actual de dezvoltare a medicinii permite astfel de miracole. Părinții fericiți nu ascund faptul că a născut nu Pugaciova, ci o mamă surogat. Dar copiii care s-au născut la 18 septembrie sînt copiii biologici ai Allei și a lui Maxim.

Vestea a fost confirmată de soția interpretului și compozitorului Igor Nikolaev, Iulia Proskuriakova . "Este adevărat ! Eu și Igor sîntem șocați, numai ce am aflat de la prima mînă. Nu ne-a venit să credem. Alla și Max sînt atît de fericiți" , - a declarat reporterilor Proskuriakova.

Pentru băiat, fericiții părinți au ales un nume neobișnuit - Garri, iar fetița se va numi Elizaveta. Pugaciova și Galkin au păstrat secretul de toată lumea, inclusiv de prietenii apropiați.

Copiii se află deja cu părinții lor, în satul Greazi. O bonă experimentată și un medic au grijă de copii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?