X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Prințul Charles și Camilla în pragul divorțului?

7 oct. 2013,, 00:56   Externe
5185 0
Foto: woman.ru
Prinţul Charles (64 de ani) nu mai are un trai bun alături de Camilla (66 de ani) de multă vreme. Mai exact, de cînd a acceptat să fie sărit la tron, pentru ca William, fiul său cel mare, să devină rege al Marii Britanii după bunica lui, Elisabeta a II-a.

Camilla, care se visa regină, şi-a văzut visul năruit şi s-a refugiat în băutură. Iar recent i-ar fi spus soţului ei că vrea să-l părăsească... Nu mai departe de luna trecută, pe 12 septembrie mai exact, ducesa de Cornwall a fost văzută distrîndu- se pe un iaht, la o presupusă “petrecere de divorţ”.

Se pare că tocmai îi adusese la cunoştinţă lui Charles că va depune actele şi îi comunicase că va face tot posibilul să obţină maximum de beneficii de pe urma acestei căsnicii. Adică nici mai mult, nici mai puţin de jumătate din averea impresionantă a prinţului, care se ridică la 550 de milioane de euro în bani şi proprietăţi, susţine revista americană Globe.

Cum era de aşteptat, Charles a trecut la ameninţări. Conform unor surse din apropierea cuplului, acesta i-ar fi spus soţiei lui că va face dezvăluiri care o vor distruge, dacă-şi va continua demersul. El are susţinerea întregii familii regale, care n-o mai suportă pe Camilla din pricina beţiilor, a acceselor de furie şi a ieşirilor necontrolate.

Scandalul de la Palatul Buckingham s-a iscat imediat după naşterea micului prinţ George Alexander Louis. Atunci, fericită că nepotul său, William, i-a dăruit un moştenitor, regina Elisabeta a II-a şi-a făcut cunoscută intenţia de a schimba succesiunea la tron: în locul fiului ei, Charles, l-a ales pe William să preia de la ea coroana regală şi să devină monarhul Marii Britanii. Charles a acceptat fără să crîcnească această decizie, dar Camilla nu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?