X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Harry Potter a făcut din Daniel Radcliffe un alcoolic și paranoic

6 oct. 2013,, 14:34   Showbiz
5706 0
Foto: medikforum.ru
Actorul Daniel Radcliffe, care a interpretat rolul vrăjitorului Harry Potter, a povestit despre faptul cu ce preț a cîștigat faima și onorarii de 50 milioane de lire sterline.

Într-un interviu acordat tabloidului britanic The Daily Mail , Daniel Radcliffe a declarat că filmările pentru „Harry Potter” au făcut din el un paranoic adevărat.

"Cîțiva ani la rînd nu am dormit cu adevărat și am lucrat cîte 90 de ore pe săptămînă. Mă obseda același gînd : "Ce se va întîmplă dacă oamenii vor crede că nu sînt demn de acest rol și că am devenit faimos la 11 ani, datorită unor relații". A trebuit să muncesc din greu, pentru ca publicul să aprecieze munca mea. Și acest lucru, recunosc, mă distrugea lent. Nu aveam puteri să corespund permanent", - a mărturisit actorul.

Radcliffe a mai spus că programul aglomerat a fost cauza principală pentru dependența sa de alcool: "La vîrsta de 17 ani am devenit dependent de alcool. Băutura a devenit pentru mine o modalitate foarte bună de a da drumul la aburi pentru a alunga demonii din cap. Sună trist, dar în adolescență mă relaxam anume așa!".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?