Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În Moldova, a avut loc conferinţa specializată Cisco, organizată de compania DAAC System Integrator (FOTO, VIDEO)

2 oct. 2013,, 17:45   Societate
5406 0
Foto: noi.md
“Mîine începe aici – descoperiţi Cisco în alt mod!” – aceasta a fost tema conferinţei, organizată de Premier partenerul din Moldova, compania DAAC System Integrator.

Reprezentantul companiei Cisco, Oleg Konovalov (Account Manager Cisco) a prezentat participanţilor conferinţei, ultimele inovaţii în domeniul cloud computing, comunicaţiilor unificate, a relatat de asemenea despre posibilităţile noilor versiuni a produselor software, particularităţile configurației și exploatarea produselor.

O atenţie deosebită, a fost îndreptată către produsele Cisco la nivel corporativ pentru lucrul comun, ce includ WebEx (şedinţele online), Jabber (schimbul de mesaje, transmiterea vocii şi video, poşta vocală, utilizarea comună a monitoarelor, video-audio conferinţă în orice punct cu ajutorul oricărui dispozitiv) şi centrele de contact unificate (Unified Contact Center). A fost menţionat, că soluţiile WebEx şi Jabber corespund pentru lucrul comun în orice oră, dar centrul de contact unificat permite beneficiarilor să instaleze soluţii pentru lucrul comun în sistemele de suport a beneficiarilor şi adăugarea funcţiilor suplimentare – de exemplu funcţia de colectare a informaţiei despre beneficiar în timpul colaborării.

La conferinţă, de asemenea a participat şi managerul de dezvoltare a produselor Cisco pentru securitatea informaţională Mihail Rodionov. În raportul său “BYOD şi sarcinile reţelei de securitate” a menţionat despre problemele securităţii reţelei corporative şi protejarea ei împotriva scurgerii informaţiei, care este o problemă în ziua de astăzi. Cu ce se deosebeşte securitatea reţelei şi protejarea datelor corporative? Cum de depistat scurgerea informaţiei la prima etapă? Este adevărat că BYOD şi protejarea datelor corporative nu sînt compatibile? Pot fi ascunse datele personale de la administratorii de reţele? Cum de protejat informaţia de la serviciile speciale? În raportul său, Mihail Rodionov a răspuns la toate aceste întrebări şi a sistematizat informaţiile pentru protejarea datelor corporative, necesare atît pentru persoanele fizice cît şi pentru persoanele juridice.

Pe lîngă soluţiile pentru securitate, din raportul Anei Sherbakova – SP manager Cisco, participanţii conferinţei au făcut cunoştinţă cu inovaţiile industriei în următorii 5 ani, care tehnologii vor revoluţiona lumea prestatorilor de servicii şi în ce produse şi abordări inovatoare profesioniştii de conducere ale pieţei de TI văd cel mai mare potențial pentru dezvoltarea afacerilor.

La conferinţă au participat directorii şi colaboratorii sectorului TI a celor mai mari organizaţii guvernamentale, operatori şi întreprinderi individuale.

Despre compania DAAC System Integrator

Lider în domeniul integrării şi elaborării produselor software în Moldova www.integrator.md

Despre compania Cisco

Cisco – lider mondial în domeniul tehnologiilor de reţea, care schimbă modul de comunicare, interconectare și lucrul în comun. Volumul vînzărilor companiei pentru anul 2012, a ajuns la 46 mlrd dolari. Informaţii suplimentare, referitor la soluţii, tehnologii şi activitatea companiei, găsiţi aici: www.cisco.ru и www.cisco.com.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?