Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Presa: înainte de a muri Diana a făcut o înregistrare pentru prințul William și soția lui

3 oct. 2013,, 01:05   Externe
6369 0
Foto: topnews.ru
Cu cîteva luni înainte să moară, Prințesa Diana a înregistrat cîteva casete, în care i se adresează viitoarei soții a fiului său cel mare, William. Potrivit unui prieten apropiat al lui lady Di, ea a făcut acest pas, bănuind, că vor fi făcute încercări de a scăpa de ea.

Existenta acestor casete a fost facuta publica de catre revista americana Globe. Una dintre cele mai apropriate persoane ale Dianei, Lana Marks, sustine ca gandurile inregistrate ale Dianei sustin in totalitate dorinta acesteia.

“O cunosteam pe Diana foarte bine. Printesa a discutat cu mine in detaliu despre sperantele pe care le avea pentru viitorul lui William, in ceea ce o priveste pe viitoarea sotie a acestuia sau copiii lor. ”

Potrivit Daily Mail, Diana se adreseaza, in mod direct, sotiei acestuia. In una dintre inregistrari, Diana o roaga pe aceasta sa isi pretuiasca copiii in numele sau.

“ Pretuieste-ti copiii in numele meu. Fa-le cunoscut faptul ca ii iubesc si ca voi veghea asupra lor.”

Conform revistei Globe, Diana isi imagina ca viitoarea sotie a lui William va fi “frumoasa, desteapta si independenta.”

“Stiu ca te-as adora si ca am fi devenit imediat prietene. Trebuie sa fii o persoana foarte speciala. Daca nu erai, nu ai fi fost soția lui William.”

Adresandu-se direct nurorii sale, Diana a rugat-o pe aceasta sa lucreze din greu la casnicia sa, pentru a face fata presiunii media si a avertizat-o ca titlul de regina ii va ingreuna lupta pe care o va duce.

Lana Marks a declarat pentru Daily Mail că Ducesa de Cambridge este exact așa cum Diana și-a imaginat-o.

Potrivit jurnaliștilor britanici, Palatul Kensington a refuzat să comenteze cu privire la înregistrarea misterioasă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?