Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Serialul despre Vanga mai nu și-a ucis regizorul

28 sep. 2013,, 11:29   Societate
9893 1
Foto: c-serials.ru
La postul TV "Pervîi canal" a început filmul serial despre legendara clarvăzătoare Vanga. Director Serghei Barchukova cunoscut a avertizat că întreprindă aceste anchete periculos . Dar omul nu asculta . Și pe bună dreptate : el a fost de două ori doar a scăpat de moarte.

Pentru prima dată Barchukov aproape luat adio de la viață pentru câteva zile înainte de a începe filmările - lovit de un tren . Și a supraviețuit în mod miraculos , roți de fier a zburat un cuplu de centimetri .

- Ca în cazul în care a existat un avertisment de la Baba Vanga : trage , dar atent , cu nici libertățile - a împărtăși cu noi, producătorul filmului, Anatoly Siskins .

A doua oară Serghei a fost grav rănit pe platourile de filmare în suburbii . Pe un roi de albine au atacat director , veninul că Serghei a fost o alergie îngrozitoare . Munca primit câteva zile - directorul salvat preparate injectabile.

Vanga în film jucat de mai multe actrite , dar nu cele planificate inițial . De exemplu , un profet în vârstă oferit să joace Rimma Markova . Dar a crede Rimma V. ei duhovnic , preotul a interzis contactul cu imaginea de Vanga . Apoi, cu privire la rolul principal a fost invitat Inna Churikova și ea a spus " da . " Dar, la scurt timp înainte de fotografiere a rupt Artist al Poporului de ambele mâini . Ca semn a fost . Și Inna a decis totuși să aibă grijă de sine .

A luat Elena Yakovleva . Ei spun că ea a devenit sută la sută lovit în imagine.

Bulgarii de figuranti ( unele scene filmate la casa de protagonist ) , care s-au familiarizat cu Vangeli în timpul vieții ei , botezat " înapoi Baba Vanga ! "

Filmarile pentru actrita sa transformat cadere nervoasa . Acest stres Elena a încercat chiar să elimine alcoolul . Cine este actrita curajos spune că ea este în regulă .

Dar Natalia Nikolaeva , care a jucat Wangu la o vârstă fragedă , în comun , " am visat in timpul filmarilor la cei dragi care nu mai sunt în lume . Ca în cazul în care încearcă să-mi spună ceva . "

Wang a mărturisit nepoata sa și biograful Krasimir Stoyanov , care comunica cu cei morți . Au dat informații cu privire la viitorul ei .

- Ei arata ca au fost in viata , doar transparent . Cei care au murit recent , dar e de mirare de ce familia nu le văd , - a spus văzător .

Vanga a prezis că

- În perioada 2012-2013 : inundații , cutremure , victime în masă , conflicte militare . Oamenii trebuie să fie buni .

- Până în 2020 , oamenii nu vor merge în mașini pe drumuri - se va deplasa pe calea aerului .

- Pana in 2040 , Rusia va fi " maestru al lumii " - o superputere gigant . Și aici este povestea Americii este completă .

În nemurire : Corpul moare, dar sufletul trăiește pentru totdeauna de pe Pamant si pe alte lumi .

Despre pedeapsa pentru păcat : pentru fiecare faptă rea comisă de o persoană , pedeapsa va veni - sau rănit se facemișcare greșită pentru posteritate .

Despre străini : există viață în spațiul cosmic , dar numai după 200 de ani, oamenii în contact cu alte civilizatii .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?