Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

O anchetă penală pe cazul decesului antreprenorului italian nu a fost deschisă

27 sep. 2013,, 12:29   Societate
3010 0
Foto: logos.press.md
O anchetă penală pe cazul decesului antreprenorului Rosario Salemi, găsit spînzurat în unul dintre parcurile din Chişinău, deocamdată, nu a fost deschisă. Despre aceasta a relatat pentru Agenţia "Infotag", adjunctul procurorului sectorului Buiucani, Nikolae Tricolici.

Potrivit procurorului, toate circumstanţele incidentului tragic indică că omul de afaceri, de 46 de ani, "singur s-a decis să facă acest pas".

"Pe corpul lui nu au fost depistate semne de violenţă. De obicei, cînd o persoană este ucisă se ascund urmele şi corpul acestuia. În cazul dat, cadavrul se afla în imediata vecinătate cu drumul şi a era vizibil în totalitate", a spus procurorul.

Potrivit Direcţiei de investigare a Comisariatului de poliţie Buiucani, după ce au fost interogate rudele victimei, s-a constatat că Salemi, în ultimele luni, se afla într-o stare depresivă.

"O cunoştință a lui Salemi a declarat că, în noaptea în care a avut loc crima, antreprenorul a vizitat-o. Atunci ea văzut că Salemi a băut pastile antidepresante. El le administra regulat, dar în nici un caz noaptea. În afară de aceasta, era evident că italianul consumase băuturi alcoolice, a spus martorul. Acest fapt a fost confirmat şi de expertiza medico-legală. De obicei, un astfel de amestec afectează serios sistemul nervos. Practica arată că persoana care se decide să se sinucidă îşi suprimă astfel frica de moarte", au explicat criminaliştii.

În orice caz, va fi iniţiată o preanchetă pentru a verifica dacă au existat conflicte între antreprenorul italian şi foştii sau actualii parteneri de afaceri ai acestuia.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?