Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Bill Gates: Combinația Control-Alt-Delete a fost o greșeală

27 sep. 2013,, 10:15   Ştiinţă şi IT
5062 0
Foto : fluxdestiri.info
Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a recunoscut că a fost o greseala combinația de taste Control-Alt-Delete pentru accesarea sistemului PC-ului care rulează Windows. Declaratia a fost facuta în cadrul unei intalniri la Universitatea Harvard, potrivit The Verge.

"A fost o greșeală. Am fi putit aloca o tasta, insa tipul care a realizat tastatura IBM nu a vrut acest lucru,.", - a declarat co-fondatorul Microsoft, provocînd astfel rîsete in public.

The Verge reamintește că la computerul IBM a lucrat inginerul David Bradley. El a venit cu ideea combinației de taste Control-Alt-Delete, care inițial a fost destinata repornirii calculatorul. Acum Ctrl-Alt-Del este utilizata în sistemele de operare Windows XP, Vista și W 7 pentru accesarea sistemului.

În acest an, Bill Gates a facut o alta declaratie in care recunoaste o eroare din trecut. El nu crede că a fost o greseala sa refuze direcția telefoniei mobile, dar ca modul în care a mers compania nu i-a permis să preia pozitia de lider.

Actualul CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, a declarat săptămîna trecută că cea mai mare omisiune a sa a fost ignorarea industriei de telefoane mobile. Ballmer a declarat că, în 2000, compania s-a concentrat prea mult pe dezvoltarea produsului Windows Vista și a ratat dezvoltarea in zona telefoanelor inteligente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?