X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Sindicaliștii puși pe muncă. Vezi ce vor să facă în 10 raioane ale țării

28 sep. 2013,, 10:30   Societate
2775 0
Foto : ziar.jurnal.md
Cu prilejul Zilei Mondiale a Muncii Decente marcată anual pe 7 octombrie, în R. Moldova urmează a fi lansată o campanie de informare a populației privind drepturile în domeniul relaţiilor de muncă. Potrivit Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, acțiunea cu o durată de cinci zile se va desfășura în 10 centre raionale din republică, transmite NOI.md.

Președintele Consiliului de Tineret din cadrul CNSM, Stela Stratila-Sîrbu a subliniat că un factor primordial care a determinat inițierea campaniei este lipsa unei bune informări a populației din teritoriu privind drepturile în domeniul relațiilor de muncă. “Prin intermediul acestor campanii dorim să contribuim la sporirea nivelului de informare a populației astfel încît să cunoască cum să-și apere drepturile și să știe cum să-și promoveze interesele la locul de muncă”, a precizat Stela Stratila-Sîrbu.

Acțiunea este cea de-a treia campanie de informare a populației organizată de tinerii sindicaliști în ultimii doi ani. De menționat că manifestări dedicate Zilei Mondiale a Muncii Decente se desfăşoară concomitent în peste 130 de ţări ale lumii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?